INFORMATIEBIJEENKOMST
Informatie over de opleiding tot verkeersvlieger & selectieprocedure
Je bent welkom op:
Donderdag 13 juni 2019, om 13.30 uur te Holten
Donderdag 4 juli 2019, om 13.30 uur te Holten
Donderdag 25 juli 2019, om 13.30 uur te Holten
Donderdag 8 augustus 2019, om 13.30 uur te Holten
Donderdag 29 augustus 2019, om 13.30 uur te Holten
Donderdag 19 september 2019, om 13.30 uur te Holten
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of onderstaand formulier

AANMELDEN Pre Selectie - Selectieprocedure
Voor aanvang van de ATC/EFA selectieprocedure adviseren we eerst een informatiebijeenkomst bij te wonen. 
Aanmelden voor een selectie kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of onderstaand formulier.
Daaropvolgend ontvang je een aanmeldingsformulier met een informatiebrief per e-mail.

INLOOPDAGEN - Wil je meer weten over de ATC Vliegopleiding?
Elke week zijn informatie- & oriëntatiegesprekken mogelijk en ben je van harte welkom langs te komen. Ouders en vrienden zijn ook zeer welkom. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier. Je mag een voorkeur aangeven voor een dag, dan gaan wij kijken op het passend is en een oriëntatiegesprek voor je inplannen. Een uitnodiging met routebeschrijving wordt per e-mail toegestuurd.


Wij vinden het heel belangrijk dat toekomstige piloten goed geïnformeerd zijn over de ATC/EFA vliegopleiding en de luchtvaart in het algemeen. Zo ook over de inzet die gevraagd wordt om de opleiding tot verkeersvlieger met goede resultaten te doorlopen.

In verband met gesprekken en selectie zijn we niet altijd telefonisch bereikbaar, wel beantwoorden we jouw email binnen één dag.

Voor verdere informatie:
Charlotte Schmitz-Schot
T: 0548 - 657764
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ATC Vliegopleiding
Aircrew Training Center BV

Jan van Galenlaan 14
7441 JD NIJVERDAL
The Netherlands

Voornaam(*)
Graag uw voornaam ingeven

Achternaam(*)
Graag uw achternaam invoeren

Adres
Ongeldige invoer

Postcode
Ongeldige invoer

Woonplaats
Ongeldige invoer

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

E-mail adres(*)
Graag een geldig email adres invoeren

Geboortedatum
Ongeldige invoer

Vooropleiding
Ongeldige invoer

Bericht(*)
Graag uw bericht invoeren

Charlotte Schmitz-Schot

Mede-oprichter Aircrew Training Center
Al tijdens mijn studieperiode maakte ik een link naar de luchtvaart door een werkperiode bij de NV Luchthaven Schiphol, Martinair Holland NV en werk-werkzaamheden bij een Pilot Employment Foundation.

Daarna ben ik gaan werken voor de Familiarization Course bij een Nederlandse vliegopleiding en was mijn werk gericht op de gelijkstelling naar een Nederlands commercieel vliegbrevet, trainingen om familiair te zijn met de Nederlandse luchtvaart, de eerste ontwikkelingen van een Crew Management Training en het ter werkstellen van afgestudeerde piloten.
Het was een ontzettende leuke en dynamische baan. Toch heb ik uiteindelijk voorrang gegeven aan ons gezin met jonge kinderen. 

Toen onze oudste zoon op 13 jarige leeftijd begon met zweefvliegen, kwam de affiniteit met de luchtvaart bij mij weer boven. Het viel mij op dat de Nederlandse vliegscholen veel vliegtraining gesimuleerd geven, terwijl in mijn tijd de praktische ervaring zo belangrijk was.
Het Aircrew Training Center is opgericht vanuit de visie dat juniore piloten een brede basis moeten hebben met zoveel mogelijk vliegervaring en vlieguren.