Informatieavond

Je bent van harte welkom op de informatie - inloopavond van dinsdag 5 september a.s. om 19.30 uur te Holten. Je kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of middels het onderstaand contactformulier je aanmelden.
Een uitnodiging met locatie en een routebeschrijving wordt per e-mail naar je verstuurd.
Ouders en vrienden zijn uiteraard ook zeer welkom, graag even op de aanmelding vermelden.

Informatief gesprek
We staan open voor een informatief gesprek en nodigen je graag uit om een keer langs te komen.
Middels het gesprek geven we informatie over de ATC vliegopleiding en Pilot Finance. Heeft jouw voorkeur om een afspraak te maken in de avond of het weekend dan mag je dit aangeven.
Een gesprek kan je aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of middels het onderstaand contactformulier.
Ouders en vrienden ook heel welkom bij het informatieve gesprek.

Na een informatief gesprek of een bezoek aan een informatieavond kan het ATC een afspraak voor je inplannen bij de Lufthansa Aviation Training Pilot Academy en is de mogelijkheid de Lufthansa faciliteit in Frankfurt, Duitsland te bezoeken.

Wij vinden het heel belangrijk dat toekomstige piloten goed geïnformeerd zijn over de ATC vliegopleiding en de luchtvaart in het algemeen. Zo ook over de inzet die gevraagd wordt om de ATC vliegopleiding met goede resultaten te doorlopen.

In verband met trainingen en gesprekken zijn we niet altijd telefonisch bereikbaar, wel proberen we binnen één dag een e-mail te beantwoorden.


Voor verdere informatie:
Charlotte Schmitz-Schot
T: 0548 - 657764
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aircrew Training Center BV
Jan van Galenlaan 14
7441 JD NIJVERDAL
The Netherlands

Voornaam(*)
Graag uw voornaam ingeven

Achternaam(*)
Graag uw achternaam invoeren

Adres
Ongeldige invoer

Postcode
Ongeldige invoer

Woonplaats
Ongeldige invoer

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

E-mail adres(*)
Graag een geldig email adres invoeren

Geboortedatum
Ongeldige invoer

Vooropleiding
Ongeldige invoer

Bericht(*)
Graag uw bericht invoeren

Charlotte Schmitz-Schot

Mede-oprichter Aircrew Training Center
Al tijdens mijn studieperiode maakte ik een link naar de luchtvaart door een werkperiode bij de NV Luchthaven Schiphol, Martinair Holland NV en werk-werkzaamheden bij een Pilot Employment Foundation.

Daarna ben ik gaan werken voor de Familiarization Course bij een Nederlandse vliegopleiding en was mijn werk gericht op de gelijkstelling naar een Nederlands commercieel vliegbrevet, trainingen om familiair te zijn met de Nederlandse luchtvaart, de eerste ontwikkelingen van een Crew Management Training en het ter werkstellen van afgestudeerde piloten.
Het was een ontzettende leuke en dynamische baan. Toch heb ik uiteindelijk voorrang gegeven aan ons gezin met jonge kinderen. 

Toen onze oudste zoon op 13 jarige leeftijd begon met zweefvliegen, kwam de affiniteit met de luchtvaart bij mij weer boven. Het viel mij op dat de Nederlandse vliegscholen veel vliegtraining gesimuleerd geven, terwijl in mijn tijd de praktische ervaring zo belangrijk was.
Het Aircrew Training Center is opgericht vanuit de visie dat juniore piloten een brede basis moeten hebben met zoveel mogelijk vliegervaring en vlieguren.