Informatieavond
Je bent van harte welkom op de informatieavond van maandag 26 juni a.s. of voor een informatief gesprek.
De informatieavond wordt gehouden in Holten. Je kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of middels het onderstaand contactformulier je aanmelden. Een uitnodiging met tijd, locatie en een routebeschrijving wordt naar je toegestuurd. Ouders en vrienden zijn uiteraard ook zeer welkom, graag even op de aanmelding vermelden.

Middels een persoonlijk gesprek geven we informatie over de ATC vliegopleiding maar we zijn ook geïnteresseerd in jouw achtergrond en horen graag jouw vragen. 
Daarna kan ATC een afspraak voor je inplannen bij de Lufthansa Aviation Training Pilot Academy en is de mogelijkheid de Lufthansa faciliteiten in Frankfurt, Duitsland te bezoeken. 

Wij vinden het heel belangrijk dat toekomstige piloten goed geïnformeerd zijn over de ATC vliegopleiding en de luchtvaart in het algemeen. Zo ook over de inzet die gevraagd wordt om de ATC vliegopleiding met goede resultaten te doorlopen.

In verband met trainingen en gesprekken zijn we niet altijd telefonisch bereikbaar, wel proberen we binnen één dag een e-mail te beantwoorden.


Voor verdere informatie:
Charlotte Schmitz-Schot
T: 0548 - 657764
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aircrew Training Center BV
Jan van Galenlaan 14
7441 JD NIJVERDAL
The Netherlands

Voornaam(*)
Graag uw voornaam ingeven

Achternaam(*)
Graag uw achternaam invoeren

Adres
Ongeldige invoer

Postcode
Ongeldige invoer

Woonplaats
Ongeldige invoer

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

E-mail adres(*)
Graag een geldig email adres invoeren

Geboortedatum
Ongeldige invoer

Vooropleiding
Ongeldige invoer

Bericht(*)
Graag uw bericht invoeren

Charlotte Schmitz-Schot

Mede-oprichter Aircrew Training Center
Al tijdens mijn studieperiode maakte ik een link naar de luchtvaart door een werkperiode bij de NV Luchthaven Schiphol, Martinair Holland NV en werk-werkzaamheden bij een Pilot Employment Foundation.

Daarna ben ik gaan werken voor de Familiarization Course bij een Nederlandse vliegopleiding en was mijn werk gericht op de gelijkstelling naar een Nederlands commercieel vliegbrevet, trainingen om familiair te zijn met de Nederlandse luchtvaart, de eerste ontwikkelingen van een Crew Management Training en het ter werkstellen van afgestudeerde piloten.
Het was een ontzettende leuke en dynamische baan. Toch heb ik uiteindelijk voorrang gegeven aan ons gezin met jonge kinderen. 

Toen onze oudste zoon op 13 jarige leeftijd begon met zweefvliegen, kwam de affiniteit met de luchtvaart bij mij weer boven. Het viel mij op dat de Nederlandse vliegscholen veel vliegtraining gesimuleerd geven, terwijl in mijn tijd de praktische ervaring zo belangrijk was.
Het Aircrew Training Center is opgericht vanuit de visie dat juniore piloten een brede basis moeten hebben met zoveel mogelijk vliegervaring en vlieguren.